Olen taas päässyt siihen rytmiin, jossa ei paljon kotona käydä, ja jossa päivän alkaessa ei tosiaankaan tiedä, mitä kaikkea vielä puuhailee. Nämä ovat hyviä päiviä.

Eilen oli päivä, jona tuntui, että taakat alkoivat putoilla harteilta. Tentti ja parit esseen palautukset takana. Ihanaa kun luennot vähenevät ja on vaan pari isompaa juttua, joihin saa rauhassa keskittyä.

Tentin jälkeen tuhlasin  hieman köyhyydestä huolimatta siinä keltaiseksi muuttuneessa tavaratalossa. Sitten jumppaa, saunaa  ja äkillinen ryntäys skata kuuntelemaan. Ska-keikat on mahtavia, sillä ska on ehkä hauskinta tanssimusiikkia ikinä. On niin siistiä kun kerrankin kuuluu asiaan olla sekopää. Saa hyppiä, potkia ja huitoa. Saa tanssia jalkoihinsa tuijotellen. Äkkipikaisesti päätetyt illanvietot ovat parhautta. Kuka väittää, että valmistautumiseen tarvitsee 15 minuuttia enempää.

Viime päivät oon kyllä ollut ihan joka paikassa muutenkin ihan sekopää. Kaameeta kikattelua koko viikko. Maanantaina jo tuntui että pitäisi olla perjantai. Huomenna on.

Tänään vanhenin ja nyt odotankin lähtöä synttärilounaalle.