Blogin kirjoittamiseen tuli tauko. Aluksi vaan siksi, että ajatukset pyörivät vaan sellaisissa asioissa, joista ei voinut blogissa puhua. Toisaalta ei ole ollut niin vahvaa tarvetta kirjoittaa blogiin. Ystävälle on voinut puhua kaikesta. Ei tosin ole ollut juuri aikaakaan. Hirveä kiire koko ajan.

Toisaalta blogin kanssa on jo pidempään ollut vähän kriisiä. Blogin merkitys on muuttunut, kun ei ole ollut niin paljon murheita ja tylsää aikaa ja toisaalta ongelmista on voinut puhua muualle. Täten blogista on tullu kevyempi, juttujen kerronta paikka. Ei siinä sinänsä mitään vikaa, mutta blogi on myös ollut tunnistettavampi, joten linjaa pitäisi ehkä muuttaa ihan kokonaan - tai toisin sanoen luoda joku linja. Sellainen, jossa tiedostaa sen, että joku tuttu saattaa tätä lukea, joten ei ehkä kannata ihan kaikkea sanoa.

Tällä tahattomalla tauolla blogia on tullut ikävä. Ei sitä ilman enää selviä. Tähän oli kuitenkin hassua palata. Ratkaisu:  Tyhjensin tästä kaikki vanhat tekstit saadakseni aloittaa puhtaalta pöydältä ja loin itselleni kesäblogin (jossa ei vielä ole mitään). Tiffanylle palaan syksyn tullen, samalla kun palaan Suomeen. Nyt ajatukset pitäisi jo alkaa siirtää naapurimaata kohden. Ehkä tämä pieni osoitteenvaihdos tekee hyvää ja kotiin Tiffanylle on myöhemmin hyvä palata. Kesävihko löytyy täältä. Se käynnistyy vähitellen.

Tämä ei ole loppu tai edes täysin uusi alku, tämä on vain pieni suunnan tarkistus ja maiseman vaihto.

1450255.jpg

P.S. Jos tämä teksti on outo, se johtuu siitä, että olen kuoleman väsynyt juuri nyt.